Papricas din aripi de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 12823 vizualizari

 

este o reteta ungureasca,doarte buna si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de curcan(partea de sus)
  • 2 cepe
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 200 ml smatana
  • 1/2 ardei rosu-optional
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • pasta fainoase-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din aripi de curcan:

Se curata ceapa , se toaca marunt, se caleste in ulei apoi se pune boiaua de ardei si carnea (aripile)

se lasa sa se prajeasca 3-4 minute apoi se pune 1 cana  de apa,sare,piper si ardeiul taiat bucatele

se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc potrivit

intre timp se mai amesteca si se mai completeaza cu apa daca a scazut.

Cand carnea e fiarta se amesteca faina cu smantana si se pune peste carne si apoi patrunjel verde tocat se lasa sa dea 2 clocote apoi se stinge focul.

Se serveste cu paste fainoase ,mamaliguta,paine sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din aripi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

mihaela63 si tu vrei sa fi infiata?vai ce de fete o sa am

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

silvioara

nadina73 1

06.07.2010, 23:27

mena ti-e foama tare iubita asa?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inima cu sos de ceapa